Valoisa galleriatila vuokrattavanasi Espoossa!

Espoon Kehys ja Lasi on paljon muutakin kuin perinteinen kehystysliike. Myymälästämme löydät laadukkaat taiteilijatarvikkeet sekä ihastuttavat lahjatavarat. Tiloissamme toimii myös aktiivinen galleriatila Vihergalleria, jossa avaamme uuden taidenäyttelyn lähes kuukausittain! Ota yhteyttä ja vuokraa tila käyttöösi.

Yhteystiedot ja sijainti

Vihergalleria

Meiltä voit vuokrata galleriatilaa taidenäyttelyä ja taidemyyntiä varten!

Espoon tiloissamme sijaitsevassa Vihergalleriassa voit järjestää omien töidesi taidemyyntinäyttelyn. Näyttelyaika on neljä viikkoa tai lyhyempi jakso sopimuksen mukaan. Näyttelytila muodostuu avoimesta tilasta, jonka pinta-ala on noin 22 m². Näyttelyseinien pituus on yhteensä noin 15,6 m. Taidenäyttely soveltuu myös veistosten esittelyyn ja tarjolla on myös veistosalustoja.

Näyttelytilaan on vaivaton pääsy katutasosta. Kadulle avautuvassa näyteikkunassa työsi pääsevät kauniisti esille runsaassa luonnonvalossa. Näyttelytilassa on hyvä kohdevalaistus kiskokiinnityksellä. Järjestämme myös yhdessä taiteilijoiden kanssa avajaiset kutsuvieraille. Galleria on avoinna liikkeen aukioloaikoina.


Lahjatavarat

Etsitkö sopivaa lahjaa sukulaisellesi, ystävällesi, läheisellesi tai vaikkapa yrityslahjaksi? Tule tutustumaan ihanaan lahjatavaravalikoimaamme!

Espoon Kehys ja Lasi -myymälästä löydät kauniita lahjatavaroita. Tarjolla on muun muassa kattava kokoelma valokuvakehyksiä: vanhan ajan kehyksiä, soikeita kehyksiä perhekuville, metallisia kehyksiä, kaksi- ja kolmeosaisia kehyksiä sekä puisia valokuvakehyksiä.

Valikoimastamme löydät myös suositut Minna Immosen taidejulisteet.

Tutustu myös taiteilijatarvikkeisiin sekä kehystyspalveluihimme

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Soita ja kysy lisää galleriatilan vuokraamisesta! Espoossa sijaitseva taidegalleriamme on avoinna kehystysliikkeen aukioloaikoina. Voit myös laittaa sähköpostia ja tiedustella vapaita näyttelyaikoja.

Yhteystiedot ja sijainti