Laadukkaat taiteilijatarvikkeet ja kattavat kehystyspalvelut Espoossa

Espoon Kehys ja Lasi on asiantunteva kehystysliike, josta hankit kehystyspalveluiden lisäksi myös laadukkaan valikoiman taiteilijatarvikkeita sekä tilaustyönä tehdyt kehyspeilit. Poikkea myymäläämme myös lahjaostoksille tai tutustumaan galleriatilamme taidenäyttelyihin!

Yhteystiedot ja sijainti

Kehystyspalvelut

Tarjoamme monipuoliset kehystyspalvelut vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Jokainen kehystys suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan toiveet huomioiden! Teemme myös vitriinikehykset.

Laaja kehyslistamallistomme sisältää sekä puu- että alumiinilistoja. Mallistoomme kuuluvat laadukkaat kotimaiset sekä trendikkäät espanjalaiset ja italialaiset listat. Valikoimastamme löydät lisäksi alumiiniset ja puiset valmiskehykset sekä näyttävät kullanväriset taidekehykset. Kehystyksessä käytämme happovapaita paspartuuri- ja taustapahveja. Käytössämme on eri paksuisia ja paljon erivärisiä paspartuuripahveja. Taululasin (paksuus 2 mm) voit valita kolmesta vaihtoehdosta: kirkas, heijastamaton sekä Mirogard Plus näkymätön lasi UV-suojalla.

Kehystämme mitä vain taideaarteista valokuviin ja erilaisista esineistä vaikkapa muistorikkaaseen pelipaitaan!

Galleriakiskot

Galleriakiskot helpottavat taulujen ripustusta sekä galleriatilassa että kotona! Ripusta yksi tai useampi taulu seinällesi, muuta niiden määrää tai vaihda paikkaa – helposti ja vaivattomasti, oman mielesi mukaan.

Click Rail on alumiininen profiilikisko, joka asennetaan seinään erityisin kiinnittimin. 

  • Pituus 2 m ja 3 m

  • Korkeus 25 mm, syvyys 8 mm

  • Kantavuus 20 kg / m

Päätysuojukset ja kulmayhdistimet takaavat siistin lopputuloksen. Kiskon värivaihtoehdot ovat valkoinen, luonnonvalkoinen ja harjattu alumiini. Valkoisen kiskon voit maalata seinän väriseksi lateksi- tai öljymaalilla – näin kiskon saa hävitettyä lähes näkymättömäksi! Huomaamaton ripustusjärjestelmä luo eleganttia tyylikkyyttä sisustukseen.

Taiteilijatarvikkeet

Lisäksi löydät myymälästämme studiosalkut ja bambusivellinmatot taiteilijatarvikkeiden kuljettamiseen.

Kehyspeilit

Espoon Kehys ja Lasi toteuttaa upeat peilit ja kehykset toiveidesi ja haluamiesi mittojen mukaisesti! Teemme myös peilien kehystystä määrämittoihin ja sisustukseen sopivilla kehyksillä. Valikoimastamme löydät lisäksi kauniin sirot, soikeat kehykset. Peileissä käytämme 4 mm peiliä. Kauttamme saat myös fasettipeilit eri kokoisina.

Tervetuloa tutustumaan valikoimaan!

Tuo taulusi meille kehystettäväksi tai tilaa upea kehyspeili! Olet lämpimästi tervetullut Espoon Kehys ja Lasi -myymälään tutustumaan laadukkaisiin taiteilijatarvikkeisiin sekä kysymään lisää monipuolisista kehystyspalveluistamme. 

Voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia, vastailemme mielellämme palveluitamme ja tuotevalikoimaamme koskeviin tiedusteluihin.

Yhteystiedot ja sijainti