Taiteilijatarvikkeet

Myymme laadukkaita englantilaisia Daler-Rowneyn öljyvärejä.

 

Georgian öljyväri tarjoaa taiteilijalle laadukkaan värin taloudelliseen hintaan. Saatavilla on 54 eri värisävyä, jotka kaikki ovat samanhintaisia. Kaikilla öljyvärisävyillä on hyvät työskentelyominaisuudet ja korkea valonkestävyys.

System 3D on paksu akryyliväri, jolla on mullistavat öljyvärimäiset ominaisuudet, jotka antavat mahtavan lopputuloksen. System 3D on vesiliukoinen, mutta vedenkestävä kuivuttuaan. Se on monikäyttöinen väri jota voi käyttää kaikissa ei rasvaisissa puolihuokoisissa pinnoissa, esim. paperit, kankaat ja gessotut puupinnat.

  

Venäläiset sekä laadukkaat Winsor & Newton Gotman akvarellivärit kuuluvat myös valikoimaamme. Värejä saatavana lajitelmana ja irtonappeina. Kirkas-, matta-, dammar- ja retussivernissa 75 ml pulloissa sekä maalausnesteet akryyliväreille.

Pellavaöljyä myydään myös 300 ml pulloissa. Gesso-pohjustusaineet öljy- ja akryyliväreille 1000 ml purkeissa.

Maalaussiveltimet: akvarellisiveltimiksi Leonard-näädänkarvasiveltimet ja oravankarvasiveltimet. Öljyväreille sianharja- ja häränkarvasiveltimet. Lajitelmissa on myös keinokuitusiveltimiä, palettiveitsiä ja piirustushiiltä.

Akvarellipaperit (Canson Montval, Arches, Daler-Rowney, Hahnemühle) arkkeina ja lehtiöinä.

Elävänmallinpaperit, etsauspaperit, kartongit ja akryylipaperilehtiöt. Studiosalkku ja bambusivellimatto kuljettamiseen.

Maalauspohjat: kangaspahvipohjia ja kiilapuille pingotettuja pinkopohjia eri kokoisina.

Puuvilla- ja pellavakangasta saatavana metreittäin ja kiilapuut sentin välein mikäli haluat määrämittaisen maalauspohjan. Erikoisleveät ja erikoispitkät kiilapuut tilauksesta.

kuvat Viherlaaksosta 018 kuvat Viherlaaksosta 015